Αόρατη Ορθοδοντική

Σε ένα Smile Makeover, υπάρχουν δύο βήματα:
1. Διεύρυνση των Τόξων, χρησιμοποιώντας αόρατες Ορθοδοντικές Συσκευές μεταξύ της Μυολειτουργικής εκπαίδευσης και

2. Clear Aligners, χρησιμοποιώντας το Ortho, ψηφιακό Ορθοδοντικό Πρόγραμμα για Ανάλυση και Τροποποίηση στο ιδανικό Αρχιτεκτονικό Πρόσωπο

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πώς φαίνεται το χαμόγελό σας, μπορείτε να επιλέξετε την αισθητική και μυολειτουργικη ορθοδοντική θεραπεία για να βελτιώσετε την εικόνα των δοντιών σας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών διαθέσιμων θεραπειών, που να ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε ασθενούς. Για ασθενείς που ενδιαφέρονται για την αισθητική ορθοδοντική αλλά δεν είναι σίγουροι ποια θεραπεία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, παρέχουμε λύσεις για ανανέωση του χαμόγελου.

Κάνουμε χρήση της τελευταίας τεχνολογίας για να αξιολογήσουμε το χαμόγελό σας και να υπολογίσουμε ποιες θεραπείες θα λειτουργήσουν καλύτερα για να σας χαρίσουν το χαμόγελο των ονείρων σας.

Για να διαπιστώσουμε τι θέλετε να επιτύχετε, θα χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες, ακτινογραφίες και σε ορισμένες περιπτώσεις μοντέλα για να σας δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και θα συζητήσουμε τις καλύτερες θεραπείες για τη δική σας περίπτωση.
Θα μας επισκεφθείτε και θα επικοινωνήσετε τι σας δυσαρεστεί σχετικά με το χαμόγελό σας και τι θέλετε να επιτύχετε.
Ο οδοντίατρός σας θα τραβήξει φωτογραφίες και ακτινογραφίες όπως είναι απαραίτητο και θα τις σαρώσει στον υπολογιστή.
Θα συζητήσουν τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές για να επιτύχουν τα αποτελέσματα που θέλετε και θα σας δείξουν τι να περιμένετε από διάφορες επιλογές θεραπείας.
Μόλις συμφωνήσετε για τη θεραπεία σας, θα σας παρέχουμε ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατόν να ξεκινήσει αμέσως η θεραπεία.

Οφέλη ζωής

Μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται το νέο σας χαμόγελο πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία.
Θα μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη θεραπεία για τις ατομικές σας επιθυμίες και ανάγκες.
Το αποτέλεσμα θα είναι ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο που θέλετε να αναδείξετε.
Διαφανείς Νάρθηκες / Ψηφιακή Ορθοδοντική
Οι διαφανείς νάρθηκες είναι μια «αόρατη» θεραπεία που χρησιμοποιεί μια καινοτόμο προσέγγιση για να ισιώσει απαλά αλλά αποτελεσματικά τα δόντια σας.
Μέσα από μια σειρά αφαιρούμενων αόρατων συσκευών που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, κατασκευασμένες με μοναδική τεχνολογία Smart Force, οι πιέσεις ευθυγράμμισης μεταφέρουν σταδιακά και προβλέψιμα τα δόντια σας στην επιθυμητή θέση.
Αρχικά, θα σας ζητηθεί να τραβήξετε φωτογραφίες, ακτινογραφίες και ψηφιακές σαρώσεις ή οδοντικές εντυπώσεις για να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε το θεραπευτικό σας πλάνο.
Ο κατασκευαστής σαφών ευθυγραμμιστών θα χρησιμοποιήσει στη συνέχεια αυτά τα αρχεία, μαζί με τη θεραπεία που έχει συνταγογραφήσει η γιατρός σας Αναστασία, για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας 3D μόνο για εσάς. Με το σχέδιο θεραπείας, θα μπορείτε να δείτε την τελική θέση που προβλέπεται να φτάσουν τα δόντια σας μετά τη θεραπεία, η οποία θα σας σταλεί μέσω ταχυδρομείου. Αυτό το σχέδιο θεραπείας χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των προσαρμοσμένων ευθυγραμμιστών σας και επίσης για την εκτίμηση του πιθανού μήκους και κόστους της θεραπείας σας.
Οι διαφανεις ναρθηκες θα κατασκευαστούν και θα αποσταλούν σε εσάς.
Η σειρά των ναρθηκων σας θα σας δοθεί (συνήθως 1-2 σετ τη φορά) για να τα φοράτε κάθε μέρα και να τα αλλάζετε στο σπίτι περίπου κάθε 10 ημέρες.
Η παρακολούθηση της θεραπείας από τη γιατρό σας, απαιτεί ένα online ραντεβού κάθε μήνα.
Αφού ολοκληρώσετε τη θεραπεία, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε συγκρατητές για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείται η νέα θέση των δοντιών σας, καθώς και το καθημερινό σας πρόγραμμα μυολειτουργίας.

Ready To Smile?